Suchonice, pohárová soutěž 20.7.2013


Do Suchonic, kde nás přivítal areál místního sportoviště, jsme přejížděli z Loučan kde jsme se ještě účastnili Hanácké extraligy.

Zdeňa tu dělal rozhodčího. Protože to byla soutěž nesoucí se v přátelském domácím duchu mohl s námi běžet i jako soutěžící. Areál byl provoněn vůní z dobře připraveného zázemí, kde bylo dostatek možností ukojit svou žízeň i hlad. Pěkně posečená trať se na úrovni rozdělovače zatáčela doprava a proudaře pak čekal finiš do kopce. Tršická Tatra s vodou byla na místě, časomíra připravena a tak mohlo po nástupu a přívítání místní starostkou obce začít klání. V 1. kole se nám zadařilo a  z času 19,07s jsme měli radost. Přiblížili se k nám jen muži z Tršic časem 20,60s a tak jsme předpokládali hladké vítězství. Ve druhém kole se nám nezadařilo příliš dobře, ale dařilo se ostatním. Muži ze Sobíšek (okr. Přerov) odpověděli krásným útokem a už už se natahovali po poháru, avšak o pouhých 0,07s zůstali za námi. Družstvo mužů z Týnce předvedlo také skvělý útok, ale zůstali za Sobíškami se stejně těsným časovým odstupem. Tak jsme nakonec udrželi 1.místo. Naše ženy se soutěže neúčastnily.

O přestávce ještě předvedli svůj um naši svésedličtí Mladí hasiči a po vyhlášení byla ještě připravena soutěž se džberovou ruční stříkačkou pro děti. Po úplném skončení jsme se vydali domů a rozprchli jsme se s tím, že večer jedem do Medlova.