Bolelouc, 21. května 2011


I přestože předpověď počasí slibovala bouřky s krupobitím, vydali jsme se na soutěž do Bolelouce. Soutěžilo tady 8 družstev kategorie muži a 6 družstev kategorie ženy. Trať byla stejná pro všechny, takže startovní pořadí bylo promíchané – muži i ženy šli střídavě.  I když jsme přijeli na místo jako 4. v  pořadí, soutěžili jsme jako startovní číslo 13.

Celou dobu jsme pozorovali oblohu,  která nevypadala zrovna optimisticky. Čím více se blížil okamžik našeho útoku, tím více se zatahovalo a hřmělo. Takže nás vůbec nepřekvapilo, že asi 5 minut před naším startem začalo pokapkávat a když jsme se začali chystat na základně, tak už padal pěkný zahradnický deštík. Aspoň že ty kroupy se nedostavily…

Za podpory fanynek, které objely půl okresu, než nás tu našly, jsme dosáhli času 19,28, což stačilo – jako již téměř tradičně – na krásné 2. místo.

Nutno podotknout, že Hlubočky, které zde vyhrály první místo, od nás měly půjčené 2 lidi – Aldu (spoj na savici) a Ondru (rozdělovač). Náš velitel si vysloužil hattrick – 1. místo s Hlubočkami, (spoj), 2. místo s námi a 3. místo s Drahlovem (proud).                                                                        

Také jsme objevili skrytý talent u strojníka Miry. Když ještě trošičku potrénuje, bude z něj velice schopný spojař.

Kluci, děkujeme !!!