Nová stránka SDH Svésedlice na Facebooku


Dosavadní skupina již nebude aktivně spravována a veškeré novinky o našem sboru najdete na nové stránce.

Nebereme na lehkou váhu komunitu lidí na sociální síti Facebook a chceme i nadále přinášet nejaktuálnější informace našim přátelům, fanouškům a podporovatelům. Doposud bylo dění okolo našeho sboru publikováno ve skupině "Fanklub SDH Svésedlice".
 
Stránky a skupiny jsou dva hlavní nástroje Facebooku, které umožňují propagaci. Mají však různé vlastnosti, které nabízí specifické způsoby využití směřování informací k fanouškům. Po zvážení výhod a nevýhod jsme se rozhodli ukončit propagaci sboru a především sportovního týmu SDH Svésedlice pomocí skupiny "Fanklub SDH Svésedlice" a nadále budeme ke komunikaci s příznivci na sociální síti používat nově založenou stránku, na adrese www.facebook.com/SDHSvésedice
 
Hlavní předostí je možnost vkládat všechny příspěvky, které se týkají našeho sboru, pod identitou 'SDH Svésedlice'. Tím je bezesporu přehlednější informační původ a není třeba rozlišovat kdo vkládá informace týkající se sboru a kdo své osobní komentáře.
 
 
Další předosti jsou:
  • Přístup na stránku umožněn i neregistrovaných uživatelům,
  • není třeba žádat o přidání do skupiny,
  • máte možnost kontaktovat SDH přes zprávy,
  • můžeme vytvářet události pod hlavičkou sboru,
  • můžeme vkládat zvýrazněné důležité informace,
  • můžeme využít zobrazení informací ve vybraných příspěvcích.
 
Skupina "Fanklub SDH Svésedlice" bude přístupná do zahájení sportovní sezóny (konec dubna), ale veškeré novinky budou vkládány pouze na nové stránky. Uživatelé, kteří jsou v této chvíli členy skupiny, mají tři možnosti, jak na tuto naši novinku reagovat.
 
  1. V případě, že nadále zůstanete ve skupině a nepřihlásíte se k odběru novinek z nové stránky (kliknutím na 'to se mi líbí') přijdete na konci dubna o možnost být na facebooku aktuálně informováni o naší činnosti.
     
  2. Pokud chcete být i nadále informování o dění ve sboru a aktuálních výsledcích sportovních družstev, přihlaste se k odběru novinek z nové stránky (kliknutím na 'to se mi líbí') a zatrhněte volbu "zobrazit ve vybraných příspěvcích"
     
  3. Pokud chcete projevit podporu našemu sboru, ale nechcete dostávat aktuální informace do vašeho výběru příspěvků, klikněte na 'to se mi líbí' a přesvědčte se, že nemáte zatrženou volbu "zobrazit ve vybraných příspěvcích"

Tato volba rozhoduje o tom, zda-li se vám budou aktuality zobrazovat ne nikoliv.

 

Nezávisle na těchto změnách zůstává beze změn aktivní a pravidelně aktualizován tento web, kde najdete kompletní informace o historii sboru, sportovních výsledcích z minulých sezón, aktuálním kalendáři soutěží, kompletní zápisy ze soutěží, odkazy na fotogalerie a videa.

Omlouváme se za komplikace spojené s přechodem ze skupiny na stránky a doufáme, že nám zachováte přízeň.