Medlov - noční pohárová soutěž, 30.července 2011


V podstatě celý dnešní den jsme strávili za Šternberskými kopci, protože jsme se k večeru přesunuli do Medlova, kde probíhal  3.ročník noční pohárové soutěže „O putovní pohár senátora Ing. Karla Korytáře“ v kategorii mužů a „O putovní pohár starosty obce Bohumíra Bergera“ v kategorii žen.

Soutěž začínala ve 22:00 hod., ale bohužel, ke smůle všech zúčastněných, poprchávat začalo již asi o hodinu dříve. Zde nám online rezervace přiřadila startovní číslo 14, takže doba mezi oběma našimi dnešními pokusy byla opravdu nekonečná a docela únavná. Nicméně jet 60 km cesty domů a po chvilce opět 55 km cesty sem nám přišlo opravdu zbytečné.

Celkem sem dorazilo 27 družstev, z toho 19 mužských a 8 ženských. Pro většinu z nich to byla, stejně jako pro nás, také dnes již 2. soutěž. I tato trať byla na 2B, takže promíchanost družstev byla samozřejmostí. A podobnou samozřejmostí byla také změna počasí asi 10 minut před naším startem, kdy se mrholení změnilo v celkem slušný deštík. To jsme ale v podstatě očekávali…

Jediný pokus, obzvlášť při noční soutěži, je pěkná zkouška nervů celého týmu. Ten náš, s drobným součkem na hadici C a časem 17,49, nám zajistil konečné 7.místo. Ne vždy se tedy daří, jak bychom si přáli, ale aspoň tak máme motivaci a příště si to určitě vynahradíme !

Zároveň chceme pochválit holky z Hluboček, které tady vyhrály svou kategorii a jako jediné z ženských družstev měly čas pod 20 vteřin, a to 19,15. Blahopřejeme !