Nasobůrky - noční soutěž, 24.září 2011


Nasobůrky pořádaly tradiční noční soutěž, která je známá velkým počtem soutěžních družstev. Ani letos tomu nebylo jinak a dorazilo sem 28 mužských a 11 ženských týmů. Očekávali jsme tedy jednokolovou soutěž, nicméně pořadatelé trvali na dvou pokusech.

Naše holky startovaly jako úplně první a z času 22,35 měly opravdovou radost. Po prvním kole byly 3. Druhý pokus už běžely v naprosté tmě a přesto ho rozběhly o něco lépe. Měly dobrý pocit a cítily, že čas je rozhodně mnohem lepší, než ten první. Bohužel, čas nakonec nebyl žádný, protože ještě před sestříknutím terčů časomíra vypověděla svou službu. I přes nabízený 3. pokus se ho vzdaly, protože dvě z nich potřebovaly odjet a takhle parádně by jim to už asi stejně nevyšlo. Na 3. místě se držely i téměř celé druhé kolo. Poslední startující družstvo je předběhlo a celkově tedy skončily na místě 4.

Kluci byli po prvním kole na místě 4. Druhým pokusem a časem 17,04 se jim podařilo posunout na místo 3. a s  napětím sledovali všechny ostatní týmy, jak se jim bude dařit. S postupujícím večerem byli všichni napnutější a hlavně zmrzlejší, protože teplota byla opravdu docela nízká. K našemu velkému štěstí kluky žádné další družstvo nepředběhlo a 3. místo jim zůstalo. 3. pohár tedy završil jejich dnešní úspěšný den.

Tato soutěž byla, i přes chladné večerní počasí, krásná a do poslední chvíle opravdu napínavá.

Požárnímu sportu nazdar !!!