Přáslavice, 25.června 2011


Na poslední červnovou sobotu jsme si naplánovali účast na dvou soutěžích. Jako první jsme navštívili Přáslavice. Tato soutěž je pro nás svým způsobem vyjímečná, ať už v tom, že je to sousední vesnice, kde máme mnoho kamarádů a známých (a také naši fanoušci to mají, co by kamenem dohodil) a v druhé řadě také tím, že jsme tu vloni vyhráli po téměř dvaceti letech Putovní pohár a letos jsme byli rozhodnuti, že ho obhájíme. To se nám ale snažilo překazit dalších 8 mužských družstev.

Největší strach jsme měli pochopitelně z kluků z Výklek a z Hluboček, ale samozřejmě jsme nepodceňovali ani ostatní týmy. Navíc člověk nikdy neví, co se může stát…

Vzhledem k tomu, že jsme chtěli přejet na druhou soutěž, běželi jsme oba dva své pokusy v prvním kole. První pokus nám parádně sedl a dosáhli jsme času 19,01. Ve druhém jsme se ale trošičku zasekli na koši a čas se zastavil až na hodnotě 24,45.

Po tomto pokusu jsme se sbalili a odjeli na soutěž do Střížova a osud Přáslavského Putovního poháru jsme nechali zcela v rukou ostatních týmů. Nevím, zda nás kluci mají tak moc rádi, nebo jestli se jim prostě jen nedařilo, nicméně dopřáli nám tu čest a radost vyhrát ho podruhé za sebou !!

I přes tuto nádhernou výhru nám trošičku kazí radost zranění Onyho (rozdělovač), který nešťastnou náhodou přišel ke třem stehům na palci levé ruky. Ondro, přejeme brzké uzdravení !!