Střížov, 25.června 2011


Druhá soutěž, které jsme se dnes zúčastnili, byla ve Střížově. Protože jsme přejížděli ze soutěže z Přáslavic, dojeli jsme sem až po poledni. Do našeho příjezdu tady soutěžila 2 družstva žen a 7 družstev mužů, měli jsme tedy startovní číslo 8. Na rozdělovač jsme si museli půjčit bratra Martina ze Střížova, protože Ondra byl tou dobou už na vyšetření po přivření palce do dveří auta. :((

Na rozkoukání jsme moc času neměli, protože když jsme dorazili, tak už startovalo šesté družstvo. Po prvním kole jsme byli na druhém místě s časem 19,81 za Odrlicemi (17,77). Ve druhém kole se žádnému z družstev nepodařilo Odrlice předběhnout. Bohužel ani nám ne. I když jsme to měli velmi dobře rozběhlé, tak vinou únavy materiálu došlo ke svlečení hadice ze spojky a tudíž tento pokus byl hodnocen jako neplatný. I s druhým místem jsme ale byli naprosto spokojeni.

Soutěžilo se tu také o nejrychlejší nalívačku, kde nám díky času 10,29 už vítězství neuniklo.

Do sbírky nám tedy přibyli krásné dva poháry a 5ti litrový soudek piva, který jsme po tomto náročném dni v naší zbrojnici s chutí a zaslouženě vypili.