Trusovice - noční soutěž, 20.srpna 2011


Po příjezdu do trusovické kotliny a následnému nástupu, který čítal 16 družstev mužů a 6 družstev žen, jsme si v klidu připravili věci a čekali, až padne tma tak hustá, že by se v ní i Rákosníček ztratil. Vůbec nám to nevadilo, protože díky malému dennímu slunci, které nám Paťa na náš stroj přidělal a velmi mu tímto děkujeme, jsme měli na základně přehled.

Avšak neúplnost naší klasické sestavy a tím nutnost přeházet některé posty si vybralo svou daň. Drobné problémy při útoku a čas 23,01 na 2B nebyl zrovna tím, co jsme očekávali a pak už jsme jen čekali a pozorovali náš odsun z průběžného 2.místa až na konečné místo 5.

Našim ženám se dařilo o dost lépe. Dokázaly se svým umem, psychickou vyrovnaností a zapůjčenou obsluhou rozdělovače z Velkého Týnce (děkujeme za pomoc, Jani) a výsledným časem 24,38 vybojovat nádherné 1.místo s velkým pohárem. Jej ta radost musela být slyšet až u nás doma.

Po skončení útoků následovala ještě doplňková disciplína "nejrychlejší nalívačka". Účastnili se od nás jen muži a poskládali 2 družstva. Družstvo A ve složení Tom, Béda a Filip a družstvo B ve složení Zdeňa, Alda a Radek. Výkon stačil pouze na 3.místo.